Нашият сайт ползва бисквитки! Молим ви да се запознаете с нашата Политиката за личните данни
Общи условия на сайта | Поверителност на личните данни | Бисквитки в сайтаКак да паркирам на паркинг Parko.bg през 2022 година


Всички се нуждаем от удобно и сигурно решение за паркиране на автомобила си до летище София. Дали ще заминем на релаксираща почивка или пък на важен бизнес ангажимент, тревогите относно това къде ще оставим колата са последното, което трябва да ни вълнува.Така се роди идеята за Parko - Park & Go. Нашият паркинг предлага бърз и лесен начин за резервация на паркомясто за кратък или по- дълъг период от време. Парко разполага с рецепция и бар 24/7 и се намира на минути с шътъл бус от IBIS Hotel от Терминал 1 и Терминал 2. Намерете ни на адрес ул. Мими Балканска 132.

 

  

 Как да резервирате при нас?


Резервацията става по следните начини:1. Най- лесният и бърз начин е чрез нашия уебсайт (резервация линк). Кликнете на страницата "Резервация", попълнете своята информация и платете онлайн.

Така Ви гарантираме сигурно паркомясто и сме на Ваше разположение 24/7 на телефон и за трансфери. Паркингът работи денонощно.

 При попълване на резервацията е добре да добавите аванс от 2 часа преди и след полета Ви, за да имате достатъчно време при забавяне на летище София.


2. Ако нямате резервация онлайн, няма нужда да се безпокоите - заповядайте на място! Имаме служители на разположение, които ще Ви посрещнат, по всяко време.


На връщане просто позвънете на +02 944 4488, когато сте на летище София Терминал 1 или Терминал 2 и до 10 минути ще Ви вземем и върнем на паркинга. Заплащането става в брой в лева или с карта на наш ПОС терминал.

 

 За да осигурим достъп и паркомясто на всеки клиент след направена резервация, ние Ви отговаряме с Email с номер на паркомясто и код за достъп.

Пристигате на паркинг с повече от 100 паркоместа, оборудван с датчици за достъп, видеокамери и 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата рецепция, бар и шофьор.Когато сте на бариерата на паркинга, просто вземете Вашия билет за достъп на и се отправете до паркинга. Следвайте табелите с информация.

 

Желаем Ви вълнуващи и безаварийни пътешествия!


Предлагаме нещо повече от паркиране! Предлагаме спокойствие!


Екипът на Parko - Park & Go | Паркинг Летище София